Мъж нахлу на модно ревю и поиска да се ожени за Ема Уотсън, арестуваха го

15.09.2023 12:12
Ема Уотсън КАДЪР: Фейсбук/Emma Watson

Мъж, обвинен в преследване на известни личности, е арестуван, след като нахлул в гримьорната по време на модно ревю в Ню Йорк и крещял, че иска да се ожени за актрисата Ема Уотсън, предаде Асошиейтед прес, като цитира властите.

Чад Майкъл Бъстоу е познат на органите на реда, тъй като нееднократно преследва холивудски звезди. Миналия месец е бил задържан след инцидент с актрисата Дрю Баримор.

Мъжът пледира невинен по обвиненията в незаконно нахлуване и нарушаване на обществения ред по време на шоуто на дизайнера Ралф Лорън в Бруклин, предаде БТА.

43-годишният Бъстоу е освободен, без да му е определена парична гаранция. Съдебно заседание по казуса е насрочено за 2 октомври.

Според прокурорите мъжът влязъл в гримьорната на модното ревю миналия петък и крещял: "Искам да се оженя за Ема Уотсън. Позволете ми да говоря с Ема Уотсън. Позволете ми да се снимам с Ема Уотсън".

Той не е имал разрешение да присъства на модното ревю, ядосал се, когато са го помолили да напусне и е отказал да го направи, съобщават от полицията.

Инцидентът нарушил подготовката на събитието, част от провежданата два пъти годишно Седмица на модата в Ню Йорк, допълниха от прокуратурата.

Не е ясно дали Уотсън, известна с главните си роли във филмите "Хари Потър" и "Красавицата и Звяра", е присъствала на модното ревю.

Други от Възход и падение

Христо Кидиков започва да пише книги, след като картина на пловдивски художник се появява в съня му

Певецът, който навърши 78 г., работи по нови песни Само преди дни любимият изпълнител на няколко поколения Христо Кидиков навърши 78 години. Или както той се шегува - “Навърших 7/8

Илияна Йотова почти на 60: Не иска да е мъжко момиче, а жена, която успява със свой профил и твърдост

Формулата на успеха: последователност, почтеност, сила, знания и съюзници Илияна Йотова можеше да бъде първата жена президент, ако Румен Радев бе избрал партийната кариера - като вицепрезидент тя да

Всички трансплантирани хора ще честитят на проф. д-р Никола Владов

Всички трансплантирани пациенти ще честитят рождения ден на проф. д-р Никола Владов - началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА

Празнува “личният лекар” на обществото - главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев

Доц. д-р Ангел Кунчев е най-разпознаваемото лице на грижата за общественото здраве - нашият “личен лекар”, който първи научава за всяка опасна зараза в страната и последен я задрасква от дневния си

На 19 октомври рожден ден имат

Доц. д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор Прод. д-р Никола Владов, началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА, член на лигата "Лекарите

>