Пуснаха в продажба билетите за мача "Ботев" (Пд) - ЦСКА

13.09.2023 17:27 24 часа Пловдив онлайн
Стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Снимка:Архив

"Ботев" (Пловдив) стартира продажбата на билети за мача с ЦСКА-София. Срещата от 10-ия кръг на Първа Лига е в петък (22.09) от 20:00ч. на стадион "Христо Ботев".

Билетите са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуските ще се продават и в двата фен магазина - на стадион "Христо Ботев" и на ул. "Райко Даскалов" 40.

При закупуване на билети online 5%  е отстъпка от цената на цената им.

Ето колко струват: 

- Трибуна Юг – 15лв.
- Трибуна Север – 15лв.
- Трибуна Изток – 22лв.
- Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25лв.
- Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30лв.
- Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40лв.
- Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45лв.
- Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80лв.

- Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

- Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на ЦСКА- София могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор.

60 прожектора на "Philips" ще бъдат монтирани по козирките на северната и южната трибуна на стадион "Христо Ботев". Това съобщиха строителите на Колежа от фирма ПИМК.
Работи се и по самото управление на осветлението, което ще предостави на стадион "Христо Ботев" сто процентова осветеност и над 2000 лукса.

Други от Футбол

Керкез: Щастлив съм, че не ни вкараха

Наставникът на "Ботев" (Пд) Душан Керкез коментира победата над "Берое" с 1:0 в Стара Загора:  "Трябваше да вкараме гол по-рано и да бъдем по-спокойни. Не е леко да победиш тук

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" и се изравни с лидера "Левски"

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на елита ни, който обаче идва след 7-ия заради промяна в прогламата. Кристиан Нвачусву донесе трите точки за "канарчетата" с гол в

С два гола в добавеното време "Хебър" изравни "Локомотив" (Пд) на "Лаута"

С два гола в добавеното време на мача "Хебър" стигна до точка при гостуването си на "Локомотив" (Пд) в първа среща от 12-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха вълнуващ двубой

Обявиха новия изпълнителен директор на БФС

След 15 години на поста изпълнителен директор и общо 18 в Българския футболен съюз Борислав Попов бе освободен. "Който не си върши работата, ще бъде сменен"

Илиан Илиев продължава без загуба, взе втора победа с националите - 1:0 над Северна Ирландия в Пловдив

България победи с 1:0 Северна Ирландия във втория си мач от Лигата на нациите, като победния гол вкара Кирил Десподов в 40-ата минута. Двубоят от Група 3 на Лига С се игра на стадион „Христо Ботев" в

>