Джан Яман с нова тв любов – този път е “неподходящият мъж” в сериала "Мистър Грешен"

02.09.2023 03:00
Джан Яман и Йозге Гюрел в сцена от "Мистър Грешен"
Инспектор Франческо Демир се влюбва във Виола Витале в "Лилава като морето".
Актьорът спечели сърцата на зрителите с ролята си на Джан Дивит в романтичната комедия "Свободен дух".

Вълнуващата романтична поредица се излъчва всяка делнична вечер в ефира на bTV Lady

Дързък, неустоим и с много скрити подвизи в ръкава, любимецът на цяла Европа - Джан Яман, се завръща отново на малкия екран у нас. Този път турският актьор, спечелил сърцето на всички с ролята си на Джан Дивит в романтичната комедийна поредица “Свободен дух”, ще влезе в образа на “неподходящия мъж”.

Историята на “Мистър Грешен”, който тръгна по bTV Lady от 25 август, проследява съдбата на Езги (Йозге Гюрел), която някак си винаги успява да се влюби в неправилния за нея мъж, и на Йозгюр (Джан Яман) - красивия богат ерген, който е винаги център на вниманието, а жените около него се борят, за да попаднат в полезрението му. 

Двамата се запознават, когато Езги отива в неговия бар. Там тя става свидетел на сцена, която си е мислила, че никога няма да се разиграе пред очите ѝ. Бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр, отдава се на алкохолно опиянение и дори прекарва нощта в хотелската му стая. По ирония на съдбата двамата се оказват съседи, а приятелството между тях процъфтява въпреки различията им.

Разбирайки това, двамата решават да извлекат взаимна изгода един от друг. Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги - той да бъде нейната печеливша карта и да ѝ помогне да спечели отново сърцето на бившия си приятел. А тя да се престори на негова приятелка, тъй като майка му го притиска да се ожени. Но често в живота нещата не се развиват по план. Покрай фалшивата им любов майката на Йозгюр започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с “Господин Грешния”. В “Мистър Грешен” Джан си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. оглавиха хита “Горчиво и сладко”.

Освен Джан и Йозге, в звездния каст на сериала вземат участие и други любими на българските зрители актьори, сред които Сарп Джан (Кемал от “Опасно изкушение”), Анъл Челик (Джей Джей от “Свободен дух”), Джемре Гюмели (Джансу от “Не пускай ръката ми”) и още куп звезди. 

Освен в турски сериали Яман направи дебют и в италианския ефир. “Лилава като морето” (Viola come il mare) е италианският сериал, в който актьорът се снима в главната роля заедно с хубавата Франческа Килеми, бивша Мис Италия, и който излезе на малкия екран миналия септември. Това е първата продукция, в която известният турски актьор говори изцяло на италиански.

Сюжетът на поредицата разказва за Виола Витале (актрисата и модел Франческа Килеми), която се завръща в родния си град Палермо, за да намери баща си, когото не познава. Там тя започва работа като репортер и се натъква на инспектор Франческо Демир, изигран от Яман.

Франческо не вярва в хората, но притежава истински талант да разследва заплетени случаи.

Съдбата го среща с Виола, а целта им е заедно да разрешат различни престъпления, свързани с много убийства.

Малко след това актьорът започна и доста тежки снимки за историческия сериал “Турчинът” (El Turco), в който Яман отново влезе в главна роля. Историческата драма представя наполовина истински, но и наполовина измислен сюжет. Сценарият е адаптиран по романа “Турчинът” на Орхан Йениарас, сценарист е Керем Дерен, а режисьор ще бъде Улуч Байрактар.

Международният проект разказва за османския нападател, наричан Турчина, който се установява в италианското село Моена (в наши дни град в Северна Италия) след втората обсада на Виена и освобождава селото от феодалите. Първоначално бе обявено, че снимките на сериала няма да се осъществят в Турция, а в Италия и Хърватия. В последния момент обаче е взето ново решение, според което сериалът ще бъде реализиран изцяло в Унгария. 

Последната година е повече от успешна за турската звезда. Освен всички водещи роли и спечелените награди Яман вече има над 10 млн. последователи в инстаграм. Още през 2018 г. артистичният му талант е оценен с приза “Златна пеперуда” за най-добър актьор в романтичната комедия “Свободен дух”. А на Филмовия фестивал на комедията в Монте Карло през 2022-а получава отличие и за социалната си ангажираност. С благотворителната си кампания “Джан Яман за децата” (Can Yaman for Children) актьорът даде началото на редица инициативи за деца в неравностойно положение. Фондацията му насочи вниманието си и към украинските деца.

Други от Възход и падение

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

На 16 септември рожден ден имат

Илхан Кючюк, евродепутат, зам.-председател на ДПС, съпредседател на Алианса на либералите и демократите в Европа Николай Гигов, бизнесмен Мариана Николова

Мария Бакалова и френският актьор Гийом Кане са в журито на “Синелибри”

Единствената българка, номинирана за “Оскар”, влиза в състава на журито на 10-ото издание на кинофестивала “Синелибри”. Заедно с Мария Бакалова ще бъде и френският актьор Гийом Кане

>