Защитата на ценностите и морала на едно общество не са кенсъл култура

09.08.2023 14:22 Георги Харизанов
Тити Папазов разказва историята си разпалено пред Тото само както той си може. Клипът е от март в социалните мрежи, но бе забелязан едва след като стана инцидентът с момичето в Стара Загора.

Не се притеснявайте да се срамувате от Мая Манолова и палатките ѝ. Тя винаги си е била такава, не сте виновни вие, просто омразата към противника тежко изкривява зрението. И тежко влошава качеството на избора. И носи много срам, да.

Вежди Рашидов си остава голям творец и добър човек. А че политиката е тежък занаят и не е за всеки не е новина. Има цели партии, съставени от такива хора - които не са за политиката. Две подобни печелиха избори наскоро.

Защитата на ценностите и морала на едно общество не са кенсъл култура. Никой момент не е подходящ да ти открият стара неуместна реакция в подкаста и да те запишат на изключени микрофони. И да, реакцията обикновено те хваща неподготвен. Публичността много дава, но и много задължава. И на моменти е безмилостна.

Надявам се никой да не живее с мисълта, че с един смазан подкаст и един оттеглил се политик е спечелена някаква битка. Защото не е. Тя, битката срещу насилието и битката за цивилизоваността, се води всеки ден. От всеки. И започва с личното поведение и личния пример, а не заради написани на коляно аварийни пиар закони.

Но да се върнем на Мая Манолова, която ще пази с палатки паметник на армия, която ни е окупирала без никога да сме воювали с нея. На която дълги години плащаме несъществуващи репарации. Която нарежда и подпомага избиването на елита ни, докато разпродава на безценица икономиката ни.

Липсват ми 18-те причини да се гласува за нея, които тъмносини политици си изсмукваха от пръстите.

Време е някой да напише нов комплект.

(От фейсбук)

Други от Лични

Иван Гарелов, който ми даде от професионалните уроци до вкуса на живота

Така е с най-големите загуби: внезапно осъзнаваш, че си е отишъл един от най-важните хора в живота ти. Че няма да се обади по неговия кратък и категоричен начин

Свободата е междинно състояние - ето как го нарисува Анри Кулев

Коментар на седмицата №3: В Германия слушат "Добре дошли, скъпи убийци!" или защо се провали миграционната политика *

Публикуваме отново най-четените коментари през изминаващата седмица. Този е номер 3 с близо 38 048 прочитания. ⁃ Дисциплинираното общество не издържа вече на политическата коректност

Не е добре

Много е добре, че в ПП-ДБ има дискусия, предшестваща евентуалното общо явяване на предстоящите избори. Никак не е добре, че тази дискусия е съсредоточена /по публична информация/ в правилата по избор

Завещание на седмицата: С райския газ се провалихме, дано поне с енергийния сниф успеем

Политици и институции спят. Събуди ги певицата Диона, докато рекламира енергийна напитка на прах, която се смърка през носа. Преди Диона обаче беше вестник "24 часа"

>