Нещата, които жените правят в леглото, а мъжете не харесват

30.07.2023 03:00 Димитър Мартинов
"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Да обсъждате промяната на цвета на спалнята, когато сте интимни, не е най-добрата идея

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка.

Мъжете често се фокусираме върху грешките, които ние правим в спалнята. Виним се, ако половинката ни не е стигнала до оргазъм, и се чудим какво сме направили. Но има и неща, които жените правят и не ни допадат.

Подигравките, когато

се събличаме

Сваляте ризата си, точно сте на път да правите секс. Тогава половинката ви казва “Я, какво коремче си отпрал” и почва да се смее. Подобна реплика е в състояние да убие желанието на всеки мъж. Е, почти никой няма да се спре, но ще прави секс по-скоро от задължение. Пък и нека жените се запитат - ще им стане ли приятно, ако точно преди секс им се каже, че са качили килограми?

Драми точно преди

секс за нейната фигура

“Спри да ме питаш дали си надебеляла. Ако си мислиш, че си, то най-вероятно наистина си.” Тази шеговита реплика от хумористичния мъжки правилник за поведението на жените важи още по-силно в спалнята. Накратно - щом някой мъж е тръгнал да прави секс с вас, значи ви намира за привлекателна. Всякакви откази от определени пози, защото щяло да се види, че сте качили килограми в областа на бедрата например, няма да се отразят положително на сексуалния ви живот, а напротив. Отделно доста проучвания са показали, че повечето мъже имат доста различна представа за идеалната женска фигура от това, което се опитват да наложат женските списания. Но ако все пак се притеснявате, просто изключете светлината, вместо да убивате желанието на половинката си.

Смучки на видими места

Страстта си е страст, но малко мъже мечтаят всички да знаят детайли от романтичната им нощ. Смучки, издраскани гръбчета, следи от ухапвания по тялото на мъжа – тези неща не са желателни. Някой няма нищо против, но друг ще го приеме като опит да бъде “присвоен” и да му се лепне етикет на кого принадлежи. В леглото също има норми и подобни “прояви на любов” не са включени в тях. И не, не става въпрос, че не трябва да ги прави любовницата, за да не види официалната половинка. Просто времето, в което се гордееш със смучките, остава някъде след 10-и клас в гимназията и никога повече не се връща. В крайна сметка не е сериозно да отидеш на работа с издайнически знак на врата. Да, зимата може да бъде прикрит с поло, но през лятото няма как да се случи. И не, фон дьо тенът няма да помогне - мъжете имаме брада по врата. Той остава по нея и си личи, че сме опитали да прикрием нещо.

Липса на

страст

Липсата на страст по време на секс кара мъжа да се чувства все едно го правите само по задължение. Да, на всеки се е случвало, но когато е практика, е доста неприятно.

Постоянното

говорене

По време на секс много хора харесват мръсните приказки. Но не постоянно. Те трябва да са като подправката - да добавят вкус към основното ястие, а не да доминират над него. Въпростите ала “това харесва ли ти” са доста добри, тъй като могат да насочат жената. Но ако една жена е получила положителен отговор и зададе същия въпрос още няколко пъти, то със сигурност ефектът ще се загуби и ще бъде заменен от раздразнение. В крайна сметка правите секс, а не сте на викторина. А ако получите негативен отговор, направите лека промяна и пак зададете подобен въпрос, но не сте сигурна, че положителният отговор е искрен, то по-добре сменете позата, вместо да изнервите половинката си с допълнителни въпроси за нещо, което очевидно не му допада.

А да кажете по време на секс, че май е добра идея да боядисате спалнята, е най-сигурният начин да си гарантирате ремонта ѝ. Не за друго, а защото половинката ви ще смени цвета само за да не му се налага отново да преживее подобно нещо по време на секс.

Пасивност в леглото

Някои жени са особено пасивни в леглото. Те просто си лежат, не поемат инициативата за смяна на позата например и само от време на време си поемат по-дълбоко въздух. Те приемат секса като задължение, което е удоволствие само за мъжа.

Всъщност именно женското желание е едно от нещата, които най-много се харесват на мъжете. А поемането на инициативата допълнително нажежава страстите и усилва възбудата на всеки мъж.

Преиграване по време на

симулиране на оргазъм

Ясно е, че жената невинаги успява да свърши. Тогава повечето симулират. Но ако вашата половинка знае поведението ви по време на вашата кулминация и решите да симулирате, то гледайте да не преигравате. Защото, вместо да спасите егото му, само ще го подразните. Така че, ако при истински оргазъм досега не сте впивали нокти в гърба му и не сте викали така, че да ви чуят през 3 квартала, то не го правете и когато симулирате.

Претупване

Половинката ви иска секс, а вие - не. Решавате да се съгласите и на третата минута симулирате оргазъм и че не можете повече. По-добре да бяхте отказали. Или пък ви пита за орален секс. Отделяте 10 секунди и решавате, че ще се върнете към традиционната форма на ласки. Това може тотално да убие желанието на половинката ви. Поставете се на негово място - ще ви е приятно ли да получите подобно отношение? Не! Тогава не го правете и вие.

Други от От страната и света

Полицията не може да спре Гергана да тормози Дара Екимова от фалшиви профили

Причината е в дефиницията на киберзаплаха, обясни министър Атанас Илков МВР не може да спре Гергана Неделчева да прави фалшиви профили в социалните мрежи и така тя да престане да заплашва певицата

Ресторантът длъжен да информира, ако в шопската салата сиренето е с палмова мазнина

Земеделското министерство променя наредба след многобройни запитвания на потребители Ако в сиренето, което се използва за различни ястия по ресторантите, се съдържа палмова мазнина

С 220 млн. лв. за ремонт голямата батерия - “Чаира”, ще заработи след 3,5 години

Две обществени поръчки на обща стойност над 220 млн. лв. обяви Националната електрическа компания. Те са за проектиране и подмяна на първи и четвърти агрегат на Помпено-акумулиращата

Ще падат ли хапчета като бонбони от машини, карат се депутати и фармацевти (Обзор)

Браншът плаши с протести и че ще сезира ЕС. А сега един да носи на село куфар с лекарства за всички, добре ли е, питат политици Могат ли вендинг машините за лекарства да отворят път към злоупотреба

Достойният българин Йоско Алипиев, който даваше по 100 лв. за шестица в училище, с нови вълнуващи каузи

Всяка седмица ще организира благотворителна вечеря, а целият оборот ще отива за нуждаещи се Бургаският бизнесмен Йоско Алипиев, който се прочу с това, че раздава финансови премии на работниците си

>