Феновете на "Локо" (Пд) нападнаха клубното ръководство

27.07.2023 18:30 24 часа Пловдив онлайн
Феновете на "Локомотив" (Пд) са недоволни от ситуацията в клуба. Снимка: фейсбук фенклуб "Локомотив" Пловдив

"Черно-белите" привърженици обвиниха ръководството в аматьорщина

Организираните привърженици на "Локомотив" (Пд) излязоха с обръщение към  клубното ръководство. Реакцията им дойде, след като се разбра, че изпълнителният директор Павел Колев се готви да напусне. 

Ето обръщението на "черно-белите" фенове:

През последната година наблюдаваме впечатляващи постижения в управлението на клуба:
1. В продължение на месеци не беше проведено общо събрание на клуба.
2. В продължение на години по базата в Тракия, „гордостта“ на Христо Крушарски, парите за която потънаха в последните две години, не се случва нищо.
3. Онлайн магазинът на клуба е собственост на фирма с управител Таско Тасков. Същият магазин не функционира нормално и всичко около него е далеч от нормалното за футболен клуб.
4. Маркетингът на клуба е в печално състояние.
5. Не е предприета дори и една стъпка за изграждането на клубен магазин и музей.
6. И не на последно място, за всичко посочено по-горе ръководството САМО си постави срокове, които системно не спазва.
Ако лицата от ръководството на клуба не са разбрали, те се намират в Пловдив. Не някъде другаде, а в Пловдив, в Локомотив (Пловдив). Българската действителност е такава, че в ръководството на Локомотив (Пловдив) се подвизават знайни и незнайни ловци на слава и бързи пари, аматьори, които трупат актив на гърба на клуба.
Не желаем лица като Таско Тасков и Иван Иванов, с прякор от сферата на флората, да участват в клуба под каквато и да е форма. И двамата имат достатъчно съмнителна репутация, което носи негативи на Локомотив. Професионалните им качества са извън всякакво съмнение – такива просто няма. Очакваме тези лица повече да не се появяват на Лаута. Ако все пак го направят, изходът ще им бъде посочен незабавно.
Притеснително е, че ръководител в клуба напуска само четири седмици след като се е присъединил. Очевидно е, че дори и такъв кратък период е бил достатъчен, за да лъснат хаосът, липсата на организация и въпиещата аматьорщина на всички нива в клуба от години насам. Успехите не могат да го прикрият.
Нелепо е как дребни битови проблеми не намират решение седмици наред. А може би лицата, които са начело на клуба, подхождат по същия начин и при решаването на такива проблеми у дома. Не би ни изненадало.
Не желаем да слушаме арогантни глупости и изтъркани приказки от лица, попаднали по стечение на обстоятелствата в Пловдив. Докато сте тук вършете като хората това, което се иска от вас, и без много излишни приказки!
От
Организираните привърженици на Локомотив Пловдив

Други от Футбол

Керкез: Щастлив съм, че не ни вкараха

Наставникът на "Ботев" (Пд) Душан Керкез коментира победата над "Берое" с 1:0 в Стара Загора:  "Трябваше да вкараме гол по-рано и да бъдем по-спокойни. Не е леко да победиш тук

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" и се изравни с лидера "Левски"

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на елита ни, който обаче идва след 7-ия заради промяна в прогламата. Кристиан Нвачусву донесе трите точки за "канарчетата" с гол в

С два гола в добавеното време "Хебър" изравни "Локомотив" (Пд) на "Лаута"

С два гола в добавеното време на мача "Хебър" стигна до точка при гостуването си на "Локомотив" (Пд) в първа среща от 12-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха вълнуващ двубой

Обявиха новия изпълнителен директор на БФС

След 15 години на поста изпълнителен директор и общо 18 в Българския футболен съюз Борислав Попов бе освободен. "Който не си върши работата, ще бъде сменен"

Илиан Илиев продължава без загуба, взе втора победа с националите - 1:0 над Северна Ирландия в Пловдив

България победи с 1:0 Северна Ирландия във втория си мач от Лигата на нациите, като победния гол вкара Кирил Десподов в 40-ата минута. Двубоят от Група 3 на Лига С се игра на стадион „Христо Ботев" в

>