Натали Трифонова в Позитано, Цитиридис с гаджето в Гърция (Снимки)

14.07.2023 03:00
Юлиян Вергов и дъщеря му Алена слушаха на живо Depeche Mode в Рим
Натали Трифонова се наслаждава на гледката към Амалфийското крайбрежие с чаша вино
Николаос Цитиридис и Боряна Братоева на водапада в Аргируполи
Големият джаз певец Васил Петров е с приятелката си Маргарита Тошева на плаж Иракли.
Веско Ешкенази заведе дъщеричката си и съпругата си в Старосел.
Актрисата Йоанна Темелкова сбъдна своя мечта, като посети Райското пръскало.
МАРИУС КУРКИНСКИ

Юлиян Вергов и дъщеря му слушаха Depeche Mode на живо, а Васил Петров яде стриди на Иракли

Италия, Гърция и Иракли са местата това лято, които българските звезди избират за почивката си.

Юлиян Вергов и дъщеря му Алена отидоха на концерт на Depeche Mode на стадион “Олимпико” в Рим. Само преди месец актьорът Филип Аврамов слуша на живо британската група, само че в Дъблин. В Италия на почивка е и красивата синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова. Тя публикува кадър от Позитано в социалните мрежи, на който се вижда как е вдигнала чаша с бяло вино, а фон е живописното Амалфийско крайбрежие. 

Тв водещият и комедиант Николаос Цитиридис заведе приятелката си актрисата Боряна Братоева на остров Крит. Той публикува снимки от красивия водопад в планинското село Аргируполи в региона Ретимно, а след това Братоева снима клип как зелен гущер се разхожда в двора.

Големият джаз певец Васил Петров обаче избра България, като си “позволи малко почивка” с приятелката си Маргарита Тошева на плаж Иракли. 

Актрисата Йоанна Темелкова пък сбъдна своя мечта, като посети Райското пръскало. "Нямам думи да обясня усещането да си до това величие. А и няма нужда, те няма да ви пренесат там. Трябва да го преживеете! Райското пръскало. В сърцето ми завинаги!", написа тя в инстаграм. 

И Мариус Куркински е на морето в Царево, но по работа - открива днес осмото издание на фестивала “Арт Поток” със сборния си моноспектакъл “Мариус 50”. За изложбата “Вояж” там ще бъдат 30 художници, сред които Божидар Йонов - свекър на певицата Белослава, и южноафриканският творец Вилем Бота. 

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>