Шеф Илиан Кустев от "Мастършеф" сред гостите на крал Чарлз III за рождения му ден

23.06.2023 12:17 Лили Първанова
Кустев благодари на Роб Диксън за поканата да присъства на празненството Снимка: инстаграм Илиан Кустев

Колоритният нов член на журито в "Мастършеф" Илиан Кустев бе сред гостите на приема в Британското посолство вчера по повод рождения ден на крал Чарлз III. Както е известно топ-кулинарят ни лично се е срещал с негово величество. Това се случа, когато Кустев е част от екипа на шеф Джон Уилиямс в петзвездния "Риц хотел", любимо място на кралското семейство, на Желязната лейди Маргарет Тачер и на Брад Пит.

Срещата между Кустев и принц Чарлз става във Великобритания по време на Деня на овнешкото, когато негово величество поздравява всички от екипа готвачи на събитието. Шеф Кустев също се здрависва лично с кралската особа. За своите готварски постижения като част от екипа през 2006 г. кулинарят е увековечен на снимката за 100-годишния юбилей на "Риц".

Освен Кустев на събитието са били поканени и останалите членове на новото жури на "Мастършеф", които обаче в настоящия момент не са били в България.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>