Въоръжени до зъби и с качулки полицаи задържаха младежи на бул. "Марица" в Пловдив (обновена)

22.06.2023 14:29 24 часа Пловдив онлайн
Целият район е отцепен и не дават пиле да прехвръкне.

Целият район около бул. "Марица-север" в Пловдив е почернял от полиция. Хора с качулки и автомати са блокирали отсечката и дори има задържани, научи "24 часа".

Има и полицейски бусове.

"Изсипаха се преди минути и отцепиха района.  Задържани са младежи за наркотици и фалшиви банкноти. Лежат натръшкани на тротоара. Спипали са ги край химическите тоалетни на крайбрежния булевард", обясниха очевидци.

От двете страни на булеварда в отсечката от Пешеходния мост до хотел "Марица" е пълно с униформени. Заради жегата си поливат главите с вода.

"Не е лесно да си с черна качулка в тази жега", жалят ги хора от близките офиси.

"Акцията не е в нашето заведение. Пълни глупости са тиражираните твърдения,  че имаме нещо общо", заяви за "24 часа" общинският съветник от ЗС "Александър Стамболийски" Кирил Търев, чийто баща Атанас държи заведението точно под пешеходния мост.

На този етап от полицията само потвърдиха за такава операция, но отказаха да уточнят каква е причината за нея, както и кои служби участват. На място вече пристигнаха и прокурори, които наблюдават изземването на банкнотите.                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Други от От Пловдив

Мъж и жена пострадаха в пламнала кола в Пловдив

Мъж на 64 г. и жена на 70 са пострадали при пламването на кола в Пловдив, става ясно от справка за произшествията на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"

Идея: Слагат виенско колело на Младежкия хълм в Пловдив, ще се вижда чак до Карлово

Преди време се обсъждаше на върха на най-високото тепе в града да има панорамен ресторант или църква Сега първо ще се търсят европари за изграждане на поливна система

Задържаха пловдивчанин, измамил двама пенсионери с 27 хил. лв. по схемата "Твой близък уби дете"

Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 25-годишен мъж с инициали Р. З., че на 21 юни и 5 юли т. г. е извършил две телефонни измами, при които са пострадали двама мъже, на 77 г

Вижте тримата, били и заплашвали пловдивчанин заради чатове, сред тях и кметът на хисарско село

Гледат делото при закрити врати В Пловдивския районен съд бяха доведени 28-годишният Петър Истилянов, баща му Цвятко, който е кметски наместник на хисарското село Мало Крушево, и Валентин Джевизов

Министър Коритарова: До края на годината камерите на тол системата готови да засичат и скоростта

Поевтиняване на винетните такси няма да има, но не се предвижда и поскъпване, каза министърът на регионалното развитие Не можем на всеки участък да поставяме колчета

>