Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан и се изкъпал на външния душ

22.06.2023 12:01
Пиърс Броснан СНИМКА: инстаграм/piercebrosnanofficial

Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан в Малибу и се изкъпал на външния душ в имота, съобщава "Sky news".

Твърди се, че човекът също се е изходил в градината на съседа на актьора. Не е ясно дали актьорът, пресъздал Джеймс Бонд на екрана, или съпругата му Кийли Шей Смит са били вкъщи по време на инцидента.

Мъжът е бил задържан от полицията, след като е ходил по малка и голяма нужда в градината на съседа на Пиърс Броснан, преди да влезе в имота му, според докладите на униформените.

Заподозреният е ровил в кофата за боклук на съседа в понеделник, преди да се премести в имението на актьора в Малибу, където е използвал външния душ на актьора, каза представител на органите на реда, пише Дир.бг.

TMZ съобщава, че мъжът е засечен от полицейски хеликоптер на известно разстояние и е задържан.

Представител на актьора каза пред Fox News, че "мъжът е дошъл в имота на Броснанови от плажа и е използвал външния душ и е бил изведен от персонала".

Инцидентът не е първият случай, в който някой нахлува в имението на звездата в Малибу.

Съобщава се, че Броснан е подал ограничителна заповед миналата година срещу жена, която според него тормози него и семейството му. Той обвини 55-годишната жена, че е паркирала пред къщата му и е преследвала него, семейството и гостите му, пише "LA Times".

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>