Вижте Филип и Силвия, забогатели от стаи за секс в Пловдив (снимки, видео)

20.06.2023 14:14 Никола Михайлов
Силвия Луканова и 17-години по-младия от нея Филип Ангелов в съдебната зала.
Филип Ангелов /на преден план/ и Силвия Луканова /зад него/

28-годишният Филип Ангелов и значително по-голямата от него Силвия Луканова знаят как се печелят лесни пари и се става богат. Двамата бяха доведени под засилена охрана в пловдивския окръжен съд, след като бяха обвинени, че са отдавали стаи срещу 50-70 лева за секс. В резултат на тази дейност се сдобили с 5 собствени жилища и множество автомобили.

Според прокурорката Светослава Пенчева до задържането им се стигнало след дълга и усилена работа на служителите на “Икономическа полиция”. Тя отказа да посочи колко пари са изкарали Луканова и Ангелов, понеже досъдебното производство е образувано преди седмица.

Магистратите трябва да решат дали да ги оставят зад решетките. 

Според обвинението от началото на 2022 г. до 16 юни т.г. те наемали апартаменти, които предлагали за плътски удоволствия. За посочения период двамата ползвали около 26 апартамента, а с изкараните пари умножили богатството си. Срещу тях има още едно обвинение -  извършвали сделки с имущество, за което знаят, че е придобито по престъпен начин. 

Прокурор Пенчева поиска делото да бъде засекретено, тъй като съществува опасност да бъде разпространена лична информация за двамата обвинени. “Моля разследващото лице Пламен Иванов да остане в залата, понеже работи по делото”, заяви тя.

Съдия Веселин Хаджиев се съгласи с мотивите ѝ и помоли журналистите да излязат от залата. По искане на адвокатите на Луканова Димитър Георгиев и Евдокия Кемалова бяха приети документи за здравословното и имотното ѝ състояние. “Моля да бъде допусната до разпит майка ѝ Анит Луканова. За жилището в Марково тя е теглила кредит в размер на 260 хиляди”, заяви адвокат Кемалова. Защитниците на Ангелов Йордан и Константин Давчеви също представиха документи и пожелаха съпругата му Румяна да остане в залата.

Други от От Пловдив

За първи път: Правят сапунки по главната улица на Пловдив

Измиха целия Гроздов пазар за честванията на 22 септември За нощно миене с шампоан по главната улица на Пловдив информират от общината. Методът е известен от казармата като сапунка

Остава опасността за живота на бебето, с което майка му скочи от третия етаж в Кърджали

В пловдивската УМБАЛ "Св. Георги" продължават да се борят за живота му Състоянието на бебето, чиято майка скочи от третия етаж в хотел в Кърджали, държейки го в ръце

Откриха голямо количество от радиоактивния метал америций при секретна операция в Пловдив

Голямо количество от изключително скъпия метал америций е открито при секретна операция на Окръжна прокуратура – Пловдив, МВР и държавна агенция „Национална сигурност", научи "24 часа"

Почина жената от Смолян, транспортирана в Пловдив с тежка травма с медицински хеликоптер

Починала е 65-годишната жена от Смолян, транспортирана в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив с медицински хеликоптер заради тежка черепно-мозъчна травма от падане

Мъж и жена пострадаха в пламнала кола в Пловдив

Мъж на 64 г. и жена на 70 са пострадали при пламването на кола в Пловдив, става ясно от справка за произшествията на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"

>