Илия Павлов-младши отглежда лабрадор за "емоционална подкрепа" на хора в нужда

15.06.2023 18:03 Лили Първанова
Космо е красавец Снимка: фейсбук Илия Павлов
Сертификатът с регистрацията на кученцето Снимка: фейсбук на Илия Павлов
Малкият обича да се гушка Снимка: фейсбук на Илия Павлов
Приятелката на Илийката също обича кученцето Снимка: фейсбук на Илия Павлов
Кученцето е навсякъде с Илия Снимка: фейсбук на Илия Павлов

Синът на Дарина Павлова и покойния Илия Павлов - Илия-Калоян отглежда малко кученце лабрадор за хора със специални потребности, става ясно от публикация във фейсбука му.


Един от най-желаните ергени у нас е получил кученцето като подарък от приятелката си - тайнствена русокоса красавица, с която са заедно от почти година.
Малкият Космо е "животно за емоционална подкрепа" и вече е регистрирано на сайта на служебните кучета, които влизат в помощ на хора със специални нужди.
Това означава, че Илия-Калоян води красивото лабрадорче на специални уроци, в които се обучава да е водач, гледач, чуващо куче, както и за помощник за реакции при припадъци.


Като порасне малкият се отдава под наем на човек с проблеми, а неговият собственик получава редица облекчения в жилищни и данъчни такси.
След обучението си, малкият лабрадор ще може да помага и на хора без видими проблеми, но със сериозни такива - възрастни и деца със замайвания, панически атаки, ниска кръвна захар, гърчове, депресии, тревожни разстройства и много други.


Освен всичко, съгласно Закона за справедливо жилищно настаняване (FHA) и Закона за достъп на въздушните превозвачи (ACAA) в САЩ, лица с емоционални състояния могат да бъдат придружавани от техните животни за емоционална подкрепа в тяхното жилище или при пътуване със самолет.


Космо не е единственото куче, което в момента отглежда Илия-Калоян. Той има още едно, което вече е на 12 години.
Да снима двамата най-много обича приятелката му, която има хоби фотографията.
Синът на Дарина Павлова от малък обожава домашните любимци и винаги е имал кучета, твърдят приятелите му.


Само преди дни той бе в България заедно с майка си. Тя се видя с най-добрите си приятели, а той снима филм за красотите на България.
Илия-Калоян Павлов, в момента се занимава с кино. Месец след като завърши бакалавърската си степен, свързана с бизнес в Щатите, той започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс. Илия спечели длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс". Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара.
Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започва стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там в отдел "Глобална интеграция и стратегия" Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.
Сред близките на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и други холивудски звезди.

Други от Възход и падение

Защо Новак Джокович пее "Луда по тебе" (Видео)

Ако се питате как и защо Новак Джокович се запали по "Луда по тебе", отговорът всъщност не се крие в сръбския първоизточник на песента - Лепа Брена. А във филмова продукция със сериозна българска

Ново 2 в D2 - Дичо се връща, но и вокалът Радо остава

Бандата ще записва новите си парчета и с двамата D2 отново правят концерти с Дичо, но остава и сегашният вокал на бандата Радостин Василев. Музикантите се събраха на открита сцена в Борисовата

Ето как диджеят се бори срещу чалгата, написа Борислав Цеков и пусна видео от концерт на Андреа

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента

Мелания Тръмп защити предишната си работа като еротичен модел

Бившата първа дама Мелания Тръмп публикува ново видео в социалните медии в сряда, защитавайки предишната си работа като еротичен модел, докато рекламира новата си книга

Маестро, музика! С "Луда за тобом" на Лепа Брена посрещнаха Златан Ибрахимович на "Санремо 2024" (Видео)

Февруари 2024 г. Тече 74-ото издание на престижния фестивал за италианска песен "Санремо". В един момент симфониничният оркестър започва изпълнение в много различни ритми

>