Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да отидат на неин концерт

01.06.2023 15:10
Бионсе КАДЪР: Инстаграм/beyonce

Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да посетят нейните концерти в рамките на световното турне „Renaissance World Tour“, предаде Ройтерс и БТА.

Парите и разстоянието не представляват проблем за почитателите на американската певица, която в момента провежда своето турне, състоящо се от 57 концерта в 40 града в Северна Америка и в 14 в Европа.

Джими Лонг от Сан Франциско отлетя за Стокхолм за концерта на Бионсе на 10 май, след като е купил билети за 370 щатски долара – изгодна сделка в сравнение с цените на билетите в САЩ, които надвишават 1000 долара.

„Писах на приятеля си: „Искаш ли да отидем в Швеция? Да или не? Имаме 9 минути да решим“, разказа той.

Айо Ауокоя направи своето нелеко пътуване с влак от Манчестър до Лондон, което продължи няколко часа, само за да види звездата. Беше невероятно страхотно изживяване, каза тя.

Бионсе също помогна на някои да осъзнаят какви са техните приоритети в живота.

„За учителите беше толкова трудно и освен това аз загубих роднини по време на пандемията“, каза Джани Насименто, начален учител в Рио де Жанейро. „След това в мен се роди желанието да живея, да пътувам и да правя неща, които никога преди не съм правила.“ Джани плати около 1200 долара за първия си полет, в допълнение към билетите за концерта на Бионсе във Франкфурт, Германия.

Други от Възход и падение

Камерън Диас се връща в света на киното след 10-годишна пауза

Камерън Диас се завръща в света на киното. Слеващата година ще я видим в екшън комедия с Джейми Фокс, а малко понататък ще озвучи принцеса Фиона в „Шрек"

Джейн Фонда получава престижна награда

Актрисата и активистка Джейн Фонда ще прибави към многобройните си отличия и наградата за цялостно творчество на американската Гилдия на актьорите, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА

ASAP Rocky от самото начало е знаел, че Риана ще бъде един ден майка на децата му

Рапърът A$AP Rocky разкри, че винаги е знаел, че един ден Риана ще бъде майка на децата му. В интервю за W Magazine Раким Мейърс, както е истинското му име, сподели: "Ние имаме много дълга история

60 платна в изложба разказват за живота и таланта на художника Симеон Николов

60 живописни картиин са част от юбилейната изложба на Симеон Николов в зала „Райко Алексиев" в Съюза на българските художници (СБХ). Идеята на експозицията е да се представи цялостно творчеството на

Меган Маркъл и принц Хари си купиха вила по-близо до кралското семейство

Херцозите на Съсекс придобиха недвижими имоти в Европа, след като настоящият крал на Великобритания и баща на Хари ги помоли да напуснат Frogmore Cottage в Уиндзор

>