Андрей Слабаков готви агнешкото, а Ернестина Шинова меси козунаците за Великден
Режисьорът Андрей Слабаков ще готви агнешка пълнена плешка за Великден. Тайните съставки за приготвянето му са дреболии, лапад, киселец и много девесил. Правя го убийствено. Трябва да си купите було, за да го зашиете и ще имате вкусна коричка, каза Слабаков пред bTV. Преди дни пък Ернестина Шинова е направила генерална репетиция за празника, но не запържила лука и останал суров.
От 27 г. актрисата винаги прави козунаци, които меси на ръка. "Това е моята благодарност, че раждането на дъщеря ми преди толкова години мина добре!", каза тя. Тази година Йоанна ще е дежурна в болницата, в която работи, но ние ще приготвим всичко, когато се прибере, каза още Шинова.
Името Ернестина идва от баба й, която била испанска еврейка. Според етимологията то означава "справедливо наказание Божие".
"Вкъщи само аз имам и налагам правила. Изисквам простички неща - някой като яде, да си прибере чиниите, да си изтупа трохите. Имам такива нелепи изисквания като това някой да си оправи леглото" - споделя Ернестина.
Аз да не съм камериерка, отвърна ѝ Слабаков. А неговите правила са елементарни - всеки да прави каквото си иска!