Приятелката на Неделев за предложен от "Ботев" (Пд) нов договор: Тотална лъжа!

01.03.2023 14:31
Тодор Неделев със сълзи на очите обясни на феновете как се е стигнало до трансфера му в "Лудогорец".

Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, засили още повече напрежението около трансфера му от "Ботев" (Пд) в "Лудогорец".

Самият футболист заяви, че не е искал да напуска в посока Разград. Той се разплака, докато обясняваше на феновете на базата в "Коматево".

В анонса на клуба за трансфера обаче пише: "Ние се отнасяме с голямо уважение към Тошко и в ситуация, когато той получи предложение да премине в клуб, който играе в европейските турнири, не можахме да му откажем и решихме да се съобразим с него."

Разбираме, че Неделев заслужава да играе на най-високо ниво и не можем да го задържим в ситуация, в която получи толкова добра оферта.

Ето какво написа Анита Терзийска:

"Не понасям несправедливости и то към толкова добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов договор (с "по-добри" условия нали?!). Тотална лъжа!

Другите подробности ще излязат скоро, щом ще си казваме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, но феновете го заслужават! Тодор е доказал неколкократно през годините, че не е меркантилен и играе в "Ботев" за емблемата и за своите фенове!

Бил е до тях и в добро и в лошо, никой друг не е бил толкова лоялен години наред!

И последно искаме да благодарим на ръководството на "Лудогорец", за показаното уважение и професионално отношение към Тодор."

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>