Президентът отишъл на концерта на Виенската филхармония с дъщеря си

01.01.2023 14:56
Президентът с дъщеря му Дарина СНИМКИ: ФЕЙСБУК/Румен Радев

Президентът Румен Радев е бил на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на „Музикферайн“ с дъщеря си Дарина, стана ясно от профила му във фейсбук. На снимките, публикувани там, не става ясно дали съпругата му Десислава е присъствала.

Като част от официалната делегация българският президент е придружаван от Атанас Пеканов, заместник министър-председател, отговарящ за управлението на средствата на Европейския съюз.

Програмата на българския държавен глава включва кратка закуска, след която делегацията се отправя към златната зала на „Музикферайн“ на празничния концерт, музикално послание за мир и благополучие в света. В паузата на концерта в една от залите на „Музикферайн“ ще бъде организиран кратък прием в чест на българския президент и на индийския министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар, гост на Александър Шаленберг, министър на външните работи на Австрия. След концерта Румен Радев и Субрахманям Джайшанкар ще се срещнат с диригента на Новогодишния концерт Франц Велзер-Мьост.

Други от Новина в снимка

Сашо Кадиев отиде да хапне при майка си, там го посрещна лекарка с инжекция (Видео)

Катето Евро взела ваксина за грип и за себе си, и за сина си, помолила съседка да им ги постави Сашо Кадиев отиде на гости на майка си да хапне, а там го посрещна съседка с инжекция

Фотозагадка: Eто кого прегръща Йордан Радичков при откриването на Статуята на София

Георги Чапкънов-Чапа е отговорът на фотозагадката от вчера. Въпросът беше: Кого прегръща Йордан Радичков? Жокерът беше: Той извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта

Фотозагадка: Кого прегръща Йордан Радичков?

Кого прегръща Йордан Радичков? Жокер: Извайва дамата на София, която държи символите на славата и мъдростта, а на главата си носи короната на Тюхе. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Активистката Грета Тунберг в България - срещна се с актьора Хари Аничкин

Шведската активистка, която се бори срещу глобалното затопляне, е в България. Това сподели актьорът Хари Аничкин, който се е срещнал с нея.  "Грета Тунберг на Дондуков и Будапеща! Днес, 20.10.2024 г.

Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Водещата на "На кафе" Гала вече е горда баба на внучка. Радостната вест бе съобщена от дъщеря й Мари чрез пост в инстаграм.  "Лора Константин Маринова 🤍 "

>