Захари Бахаров част от последния филм “Мисията невъзможна”, премиерата е през 2024 г.

29.10.2022 23:02
Марчин Дорочински, Иван Ивашкин и Захари Бахаров (от ляво на дясно) Снимка: Инстаграм профил на актьора Иван Ивашкин
Постът на режисьора Кристофър Макуори, към който има кадър от филма с тримата чуждестранни актьори. Захари Бахаров е вдясно.
Хейли Атуел и Том Круз в кадър от филма “Мисията невъзможна: Пълна разплата - първа част”

Захари Бахаров ще играе заедно с Том Круз в “Мисията невъзможна: Пълна разплата - втора част” (Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part Two), който предстои да излезе на екран през 2024 г.

Това е най-горещата новина от последната седмица, свързана с големия успех на българския актьор. Филмът е осми поред и вероятно последният от популярната поредица според сайта IMDb (платформа за кино с информация за актьори, филми, сериали и др.).

За предстоящото участие на Бахаров стана ясно от публикация на режисьора и сценарист на филма Кристофър Макуори в туитър. “Всички споделяме една и съща съдба... Марчин Дорочински. Иван Ивашкин. Захари Бахаров. #DeadReckoning”, гласи постът, като има и кадър от филма, на който се виждат тримата актьори.

Захари Бахаров единствено препубликува поста на режисьора в инстаграм и фейсбук профила си, без да коментира новината. Направиха го обаче десетки негови колеги, които го поздравиха в социалните мрежи.

Преди време руският актьор Иван Ивашкин беше публикувал снимка със Захари Бахаров и поляка Марчин Дорочински в инстаграм. “На британското игрище се срещнаха поляк, българин и руснак. Звучи като начало на забавна история (и е така)”, написа той, но без да уточнява какво точно ги е събрало пред камерата. Локацията на кадъра обаче е от Longcross Film Studios, където са снимките на лентата.

Това няма да е първото участие на Захари Бахаров в чуждестранен филм. Една от най-големите продукции, за които беше избран, е като Лобода в петия сезон на популярния сериал “Игра на тронове” през 2015 г.

Заедно с колегата си от “Под прикритие” Мариан Вълев участваха в сръбския филм “Южен вятър 2: Ускорение”, чиято премиера беше тази година. Бахаров е и с главна роля в третия сезон на френския шпионски сериал “Отдел “Фалшива самоличност”, който се излъчваше по БНТ 1.

Имената на тримата чуждестранни актьори в “Мисията невъзможна” все още не са обявени в сайта на IMDb, както и в какви роли ще влязат.

Засега сигурните имена, които ще участват във филма, са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хейли Атуел и други.

Седмата част от филмовата поредица “Мисията невъзможна: Пълна разплата - първа част” (Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One) се очаква да излезе на 14 юли 2023 г. Премиерата ѝ трябваше да е този септември, като първоначалните планове оставяха осмата част за догодина. Те обаче бяха осуетени от пандемията от коронавурис.

Така новите дати за премиерите на двата филма са съответно на 14 юли 2023 г. и 28 юни 2024 г., пише в сайта IBDb.

Впрочем снимките на осмия филм също са леко отложени. Двете части е трябвало да бъдат заснети една след друга, последната закъснява заради Том Круз. Причината е, че първоначалният ѝ график е съвпаднал с промоционално турне на “Топ Гън: Маверик”, в който холивудският актьор също е в главната роля.

Кристофър Макуори е режисьор за четвърти път на филм от екшън поредицата “Мисията невъзможна”. Той е носител на “Оскар”, както и на наградата БАФТА за най-добър сценарий на филма “Обичайните заподозрени” през 1996 г. А Том Круз, който играе главната роля на специалния агент Итън Хънт, както и Винг Реймс (в ролята на Лутър - отново агент и приятел на Итън) са единствените актьори, които участват във всичките ленти от поредицата.

Саймън Пег (Бенджи) също има дълга кариера в екшъните - снима се във всички филми от “Мисията невъзможна 3” до осмата част включително.

Засега шестият филм от франчайза - “Мисията невъзможна: Разпад”, който излезе през 2018 година, е лентата с най-много приходи - 790 млн долара, и с най-голям бюджет от 180 млн. долара.

Филмовата поредица е базирана на едноименния сериал по сценарий на Брус Гелър, излъчван от 1966 до 1973 г. по американската телевизия Си Би Ес.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>