Биляна Гавазова чисти и подрежда първата класна стая на сина си

22.07.2022 12:52
Гавазова с ръкавици в класната стая на сина си

С ръкавици, четки и торби за смет бившата водеща на сутрешния блок по Би Ти Ви "Тази сутрин" Биляна Гавазова влезе в класната стая на сина си. Причината е, че тази година момченцето ще бъде в първи клас, а майка му иска да подреди и почисти първата му класна стая. 

"Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на "1-ви А". От 15-ти септември, мястото на моето момче - Алек... Влизаме отбор юнаци, родителите, разбира се. Училището има нужда от нас, защото пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един различен свят", пише Биляна Гавазова в профила си във фейсбук. 

"Има още доста работа. Не в стаята, не в училището..
...а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката.
Само искам да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители днес..", пише още бившата водеща. 

Други от Новина в снимка

Извадиха 33-килограмова риба от язовир "Копринка"

След снимките рибата е пусната на свобода  Петьо от Казанлък хваща огромния бял амур от водите на "Копринка"  Огромен 33-килограмов бял амур извадиха от язовир "Копринка"

Кейт Мидълтън покани в "Уиндзор" фотографка, болна от рак

Принцът и принцесата на Уелс поканиха в замъка "Уиндзор" фотографка, която страда от рядка форма на рак.  Кейт Мидълтън, която наскоро обяви, че е приключила лечението с химиотерапия

Вижте отговора на фотозагадката: Кой се крие зад храстите до Любен Дилов-син?

Отговорът на фотозагадката е Теди Москов Тя беше: Кой се крие зад храстите до Любен Дилов-син? Жокерът беше: Той е театрален титан, който признава: "Ахилесовата ми пета е в очите

Фотозагадка: Кой се крие зад храстите до Любен Дилов-син?

Кой се крие зад храстите до Любен Дилов-син? Жокер: Той е театрален титан, който признава: "Ахилесовата ми пета е в очите. Издават, че не съм злобар и все по-често се просълзявам"

Даниел и Атанасия Бачорски с пищната сватба на езерото Комо разкриха пола на бебето си

Даниел и Атанасия Бачорски разкриха пола на второто си дете.  С емоционално видео в Инстаграм те казаха, че очакват момченце. Двойката вдигна пищна сватба във вила на езерото Комо в Италия

>