И роди се nova звезда

05.11.2019 12:25
nova 9 бе поставен върху ефектна поставка.
Телефонът бе представен и с безжични лайфстайл слушалки в кутия като червило.
Дерек Ю водеше церемонията по официалната премиера на nova 9.
Смартфонът се предлага и в черно.

HUAWEI показа смартфон с изискан стил, който прави безупречни снимки

Възможно ли е един телефон да отговори на всичките ви очаквания и да е верен помощник по всяко време на денонощеието. Амбициозната цел да дадат положигелен отговор на този въпрос си постяват от HUAWEI с модела си nova 9. Неговата официална премиера бе в края на октомври на бляскаво събитие във Виена, което напълно бе в стила на раждането на нова звезда.

Още с влизането в залата, където бе представянето, гостите бяха посрещнати от небе, обсипано със звезди. А след това на огромен екран се появи изображение, което точно наподобяваше раждането на звезда. За да дойде и самата тя - моделът nova 9. Тоа бе представен от Дерек Ю - президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Канада и Турция, който даде амбициозна заявка: "Стратегията на "Хуауей" е да продължаваме да създаваме всичко, в което сме добри, по-добри и най-добри. Ще докажем технологичното си превъзходство пред целия свят".

Дали nova 9 поставя началото на пътя към превъзходство, тепърва ще става ясно, но със сигурност може да се разчита на неговата надеждна батерия и мощна производителност, впечатлява със стилен и ултралек дизайн и отлична камера.

Винаги страхотна снимка

Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултраширокоъгълна, 2MP камера за дълбочина и 4cm макрокамера - това е гаранцията, че с nova 9 може да се направят изключителни кадри, портрети, панорамни или градски снимки. Със специалните нощни режими като Extreme Night Shoot и Night Portrait качеството е гарантирано дори при слаба осветеност.

Но днешният живот е динамичен и една снимка не винаги е достатъчна, за да пресъздаде цялостното усещане и изживяване. Поради това nova 9 предоставя разширени функции за 4K видео с предната и задната камера, които снимат едновременно в рамките на един клип, което позволява той да е без прекъсване, има и AIS Video Stabilization и Night Selfie Video. Селфи камерата с резолюция 32МР пък е поставена в горната част на дисплея.

Батерия за целия ден, че и през нощта

Всеки е изпадал в ситуация, когато батерията на телефона се е изтощила в неподходящ момент - докато се чака важно обаждане или точно преди са направи великолепна снимка. HUAWEI nova 9 има 4300mAh Single-Core батерия, която осигурява целодневна работа. Ако все пак ви трябва повече енергия, не се притеснявайте - само за 15 минути батерията може да се зареди до 53%, а пълното зареждане става за 38 минути, благодарение на 66W SuperCharge.

Дисплей като за кино и истинска мощ

6,57-инчов OLED, Full HD екран, който се опреснява със скорост 120Hz и поддържа HDR10 - това предлага nova 9 като дисплей. А тези характеристики са за устройство от най-висок клас,  да не говорим за опцията за динамична скорост на опресняване, при която се пести батерията. Екранът е предпазен от драскотини чрез защитно фолио.

nova 9 се захранва от Snapdragon 778G 4G, който осигурява мощна производителност във всички ежедневни дейности. Има технологии за течно и графеново охлаждане, които регулират производителността, така че телефонът да не загрява и да работи безупречно.

Стилен и ултратънък

Безспорно смартфонът вече е част от стила на всеки човек. HUAWEI nova 9 е модсерен и изтъчен дизайн - ултратънък и ултралек, в два цветови варианта - Starry Blue и Black. Въпреки че разполага с голяма батерия и широк екран, телефонът има дебелина от едва 7,77 мм и тегло от есамо 175 г. Определено nova 9 помага да изразите индивидуалността и стила си и един чуден подарък. В България вече е наличен  на цена от 999 лева. 

Други от От страната и света

Мними земеделци опитаха да източат 150 000 лева от Държавното обществено осигуряване

Опит за източване на 150 000 лева от фондовете на Държавното обществено осигуряване беше осуетен от служители на НОИ-Хасково. През 2019 година 71 души, трайно живеещи в съседни държави

Пет телефонни измами само за месец в Хасково, има задържани

При пет осъществени измами по телефона през септември на територията на Районното управление (РУ) – Хасково, полицията е установила и задържала четирима души

МВР залови за ден 22 пияни и 9 дрогирани шофьори

10 950 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата

Интелигентни термоглави за радиатори: Революция в домашния комфорт и енергийната ефективност

В ерата на умните домове, интелигентните термоглави за радиатори се превръщат в незаменим помощник за всеки, който цени комфорта и икономията на енергия

Задържаха иманяр с множество антични монети в Русе

Полицията в Русе задържа 50-годишен мъж от Разград за добиване и притежание на археологически обекти и културни ценности. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град

>